kleuradvies, winterschilder
Dat kan weer jaren mee
onderhoudsschilder, houtrotreparatie
Dat kan weer jaren mee

Binnen- en buitenschilders en behangers uit Harderwijk

Wist u dat behang tegenwoordig veel duurzamer is dan vroeger? Of dat u in de wintermaanden bij een winterschilder van aantrekkelijke korting profiteert? Schilders- en Behangersbedrijf K. de Vries BV uit Harderwijk vertelt u graag meer over:

Schilderen | Behangen

Zo mooi, dat kan alleen de professional

Een onderhouden woning of bedrijfspand ziet er goed uit. Bovendien gaat houtwerk langer mee als u dit regelmatig laat schilderen. Professionele verf, zoals de verf die wij gebruiken, beschermt houtwerk namelijk tegen verschillende weersomstandigheden.

Onze kwaliteit is gegarandeerd, of we uw woning nu van binnen of van buiten onder handen nemen. De beste producten en onze goed opgeleide schilders, zijn het perfecte recept voor een geslaagde metamorfose van uw woning of bedrijfspand.

 • Binnen schilderen: dit doen wij het hele jaar door. Van december tot en met februari profiteert u voor binnenschilderwerk en behangwerkzaamheden van een aantrekkelijke winterschilderkorting. Meer weten? Neem contact met ons op.
   
 • Buiten schilderen: tegenwoordig schilderen we ook buiten het hele jaar door. Doordat wij uw houtwerk goed beschermen tegen weersinvloeden (onder meer met onze kwaliteitsverf), zijn we niet afhankelijk van het weer.
   
 • Houtrotreparatie: kozijnen en ander houtwerk zijn gevoelig voor houtrot. Als houtrot geconstateerd is, hoeft u de kozijnen echt niet te vervangen. Onze professionals repareren houtrot snel en vakkundig en zorgen ervoor dat u hier in de toekomst geen last meer van heeft.
Harderwijk, binnenschilder, glasweefselbehang,

Waarom een Winterschilder?

 • De schilder kan in de wintermaanden vrijwel direct aan de slag, waardoor u niet hoeft te wachten
 • Laat u ’s winters schilderen, dan heeft u ’s zomers geen overlast
 • U profiteert als u de Winterschilder inschakelt van aantrekkelijke kortingen

Sauswerk en kleuradvies op maat

Op muren en plafonds brengen we snel en strak sauswerk aan. Dit gebeurt met een vachtroller en latexverf. Deze verf is beschikbaar in vrijwel alle kleuren en wordt speciaal voor u in de juiste kleur gemengd.

Omdat niet iedere ondergrond hetzelfde is, adviseren we u graag over de kleuren en hoe deze er op uw muur of plafond uit gaan zien. Met het kleuradvies van Schildersbedrijf K. de Vries komt u dus niet voor vervelende verrassingen te staan.

Laat K. de Vries uw woning professioneel behangen

Behang is helemaal terug – al is het wat ons betreft nooit weggeweest. Wij adviseren u graag over passend behang voor uw interieur. Of het nu om de hele woning gaat, een kamertje, of zelfs alleen een moderne accentmuur.

Schilders- en Behangersbedrijf K. de Vries BV is gespecialiseerd in glasweefselbehang. Hiermee werken we wanden en randen nog netter af dan voorheen. Het behang heeft een aantal positieve eigenschappen:

 • kan goed tegen vocht
 • krimpt niet
 • werkt brandvertragend
 • verstevigt de muur
 • maakt beschadigingen in de muur onzichtbaar

Er zijn vele soorten glasweefselbehang en de keuze in kleur en motief is groot. Bovendien kunt u het gemakkelijk schilderen, wat het aanbod nog uitgebreider maakt. Er is altijd een behangsoort voor u.

Bent u op zoek naar iets anders voor op de wand? Kijk dan eens naar een professionele behangoplossing.