kleuradvies, winterschilder
Dat kan weer jaren mee
onderhoudsschilder, houtrotreparatie
Dat kan weer jaren mee

Laat uw behang- of sauswerk aan onze professionals over

Wilt u uw woning in een nieuw jasje steken? Aan de binnenkant, of juist van buiten? Professioneel schilderen en behangen laat u natuurlijk over aan de vakmannen van Schilders- en Behangersbedrijf K. de Vries BV. Wij zijn het bedrijf voor binnen- en buitenschilderwerk, behangwerk, houtrotreparaties, sauswerk van wanden en plafonds, en kleuradvies op maat.

De schilders van Schilders- en Behangersbedrijf K. de Vries BV

Al 25 jaar werken wij in en rondom Harderwijk aan de meest uiteenlopende projecten. Geen woning is hetzelfde, en wij pakken iedere klus met evenveel enthousiasme op. Onze werkzaamheden beperken zich niet tot Harderwijk, want klanten uit heel Nederland vinden de weg naar ons schilders- en behangersbedrijf.

Passie voor het vak
Of het nu gaat om een volledige metamorfose van uw woning of bedrijf, of een professioneel behangen accentmuur: K. de Vries levert consistente kwaliteit en is pas tevreden als u dat bent. Onze schilders zijn stuk voor stuk mannen met hart voor wat ze doen. Zij hebben allemaal een diploma basisveiligheid VCA  en werken volgens de laatste richtlijnen op het gebied van milieu en veiligheid.

Een begrip in Harderwijk
Sinds 1990 hebben wij talloze huizen en kantoorpanden een compleet nieuwe look gegeven. Klanten blijven kiezen voor de garanties van Schilders- en Behangersbedrijf K. de Vries BV:

  • Erkend schildersbedrijf (AF-erkend en Winterschilder)
  • Erkend behangersbedrijf
  • Snelle en overzichtelijke offertes
  • Netjes werkende schilders met diploma basisveiligheid VCA
  • Service op maat
 
Sauswerk, buitenschilder, schildersbedrijf Harderwijk,

De partners van ons behang- en schildersbedrijf

Voor onze verf rekenen wij op de kwaliteitsverf van Sigma Coatings.
Daarnaast zijn wij aangesloten bij de FOSAG.

Sauswerk, buitenschilder, schildersbedrijf Harderwijk,

Garanties van Schilders- en Behangersbedrijf K. de Vries BV

Wij zijn Winterschilders en AF-erkende schilders en behangers. We geven garantie op al onze behang- en schilderwerkzaamheden.