kleuradvies, winterschilder
Dat kan weer jaren mee
kleuradvies, winterschilder
Dat kan weer jaren mee

25 jaar ervaring en meesterschap

Schilders- en Behangersbedrijf K. de Vries BV is sinds 1990 gevestigd in Harderwijk. Wij beschikken dan ook over ruime ervaring. Niet alleen in binnen- en buitenschilderwerk, maar ook voor het plakken van zeer exclusieve behangsoorten belt u onze erkende schilders en behangers:
0341 – 429 956.

Schakel ons schildersbedrijf uit Harderwijk in

Met 5 enthousiaste schilders en behangers is K. de Vries een kleinschalige onderneming. Wij hechten grote waarde aan uw wensen en ideeën. Samen werken wij eraan om deze te vertalen naar een schitterende uitvoering.

We werken niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, aannemers, vve’s en scholen. Behalve nieuwbouw- en renovatieklussen, zijn we ook gespecialiseerd in monumentenzorg.

Dit jaar vieren wij ons 25-jarig jubileum. Is uw woning aan een opknapbeurt toe? Vier dan met ons mee, en laat ons aantonen waarom ons bedrijf een begrip is in Harderwijk en omstreken.

Bekijk de pracht van de vakman

Schilderen, behangen of onderhoudswerk: we doen het allemaal met evenveel toewijding en plezier. Dat plezier ziet u terug in het werk dat wij afleveren. Kijkt u zelf maar…